„ÉLZÁRÁSI TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓ A PRO-OFFICEKFT-NÉL"

A PRO-OFFICE Gyártó-Kereskedelmi és SzolgáltatóKft. tiszapüspöki telephelyén 1 db Biesse Jade 240 élzárógépetvásárolt meg a Széchenyi 2020 program keretében elnyert 6,9millió forintos vissza nem térítendő támogatás segítségével.

A Pro-office Kft-t 2003-ban három, korábban egyéni vállalkozóként tevékenykedő magánszemély alapította.A Társaság fő tevékenysége a 3101'08 TEÁOR számú irodabútor gyártás, mely keretein belül, főként gyógyszertárak számára készít bútorokat.A projekt megvalósításának helyszíne, a Társaság saját tulajdonában álló székhelye és egyben telephelye, amely az 5211 Tiszapüspöki, külterület 0137/5 hrsz. cím alatt található.

A társaság elérni kívánt célja, hogy a projekt megvalósításával kialakítsa saját élzárási technológiáját. A Társaság saját tevékenységi kör keretében kívánja elvégezni a bútorlapok élzárását, ezáltal megszűntetni az eddigi bérmunkából adódó költségeit. A projekt további célja, hogy az innovatív berendezés segítségével a Társaság magasabb minőségű termékek előállítására legyen képes, ezáltal növelve versenyképességét. A magasabb ár-érték arányt képviselő termékek forgalmazásától a Társaság árbevétel növekedést vár.

Ennek keretében a vállalkozás beszerzett egy Biesse Jade 240 élzárógépet, amely teljes körűen ellátja az élzáráshoz tartozó feladatokat, a felületet előkezeli, majd előmarja az éleket, a ragasztást követően szintbe marja a felvitt élanyagot, ezt követően a kész élzárt bútorlapot felpolírozza.A beszerzett gép segítségével a Társaság az élzárási feladatok nagy részét automatizálhatja, ezáltal nem szükséges további munkaerő bevonása a berendezés működtetéséhez.A saját élzárógép beszerzésével az egy termékre jutó gyártási idő csökken, így a fennmaradó időt további megrendelések teljesítésére fordíthatja, ezáltal a hatékonyság nő. Az élzárási feladatok saját teljesítésével, abérmunkából adódó költségek teljes mértékben megszűnnek, ezáltal csökken az egységnyi termékre jutó önköltség, ami a jövedelmezőség javulását eredményezi.

A pályázat keretében beszerzett berendezés korszerű, az európai minőségi követelményeknek megfelelő berendezés.

A fejlesztés során beszerzett gépet azonnal hasznosításba vette a társaság, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódott a vállalkozás napi működésébe. A társaság megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszköz működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, a 6,9millió forint európai uniós támogatás segítségével.

A projektről bővebb információt awww.prooffice.huoldalon olvashatnak.

További információ kérhető:
Csemány Tibor

Elérhetőségeink: telefonszámunk:+36 (20)9891810, e-mail címünk: csemany.tibor@prooffice.hu
A projekt azonosítószáma:GINOP-2.1.8-17-2018-02106
Befejezés időpontja: 2019.07.18.; Támogatás aránya: 50%
A támogatás összege: 6 946 500,- Ft